23 november in WFC: Food of the future: food for futurists

Future-food_1

23 november in het World Food Center: Food of the future: food for futurists. Met drie inspirerende keynotes, interactieve sessie: alternative futures en een borrel.

De toekomst van ons voedsel spreekt tot de verbeelding: we zien 3D-printers aan het werk, kweekvlees en insecten op ons bord. De toekomst van ons voedsel is tegelijkertijd fel omstreden. Hij gaat over belangen van dieren, boeren, consumenten en multinationals. Hij gaat over het landschap en de draagkracht en uitputting van de aarde. Hij gaat over ongelijkheid: honger in het ene land, obesitas in het andere.

Elk verhaal over de toekomst van ons voedsel heeft met deze context te maken. Elk verhaal belicht hoe dan ook een beperkt aantal aspecten. Hoe maak je daarin de keuze? Een middag over de toekomst van ons voedsel…maar vooral: een middag voor iedereen die wil reflecteren hoe je verantwoord en inspirerend over de toekomst van ons voedsel kunt denken en spreken – en hoe je die toekomst kunt vormgeven.

PROGRAMMA:
Vrijdag 23 november
13.30 – ontvangst
14.00 – intro Food of the future, food for futurists
14.15 – 3 keynotes: Ernst van der Ende, Dick Veerman en Sietske Veenman (lees de details op www.dutchfuturesociety.nl)
15.15 – interactieve sessie/discussie: alternative futures
16.30 – borrel

Entree: gratis!

// Deze bijeenkomst is een samenwerking van het Trendbureau Overijssel met de Dutch Future Society en team Strategie Provincie Gelderland

Zie: http://dutchfuturesociety.nl/event-future-of-food/

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X