Plantdag buurtspeeltuin met eetbaar groen

buurtspeeltuinmeteetbaargroen.jpg

In Maandereng komt een buurtspeeltuin met eetbaar groen! Op 10 november worden bessenstruiken, perenbomen en appelbomen geplant. Wethouder Leon Meijer zal samen met kinderen uit de buurt de eerste boom planten. Vanaf het voorjaar kunnen de kinderen uit de buurt dan gezond snoepen als ze buiten spelen!

Buurtspeeltuin met eetbaar groen komt op de kruising Lucas de Kockstraat/Fernhoutstraat in de Edese wijk Maandereng. Op de FoodFloor van 28 juni presenteerden de initiatiefnemers hun plannen. De speeltuin is opgeknapt en het bestaande groen wordt vervangen door eetbaar groen. De buurtspeeltuin met eetbaar groen heeft ook een bijdrage gevraagd en gekregen uit het FoodFloor fonds. Wil je op de hoogte blijven van dit initiatief? Meld je dan aan op de  Facebookpagina Buurtspeeltuin met eetbaar groen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s