Plantdag buurtspeeltuin met eetbaar groen

buurtspeeltuinmeteetbaargroen.jpg

In Maandereng komt een buurtspeeltuin met eetbaar groen! Op 10 november worden bessenstruiken, perenbomen en appelbomen geplant. Wethouder Leon Meijer zal samen met kinderen uit de buurt de eerste boom planten. Vanaf het voorjaar kunnen de kinderen uit de buurt dan gezond snoepen als ze buiten spelen!

Buurtspeeltuin met eetbaar groen komt op de kruising Lucas de Kockstraat/Fernhoutstraat in de Edese wijk Maandereng. Op de FoodFloor van 28 juni presenteerden de initiatiefnemers hun plannen. De speeltuin is opgeknapt en het bestaande groen wordt vervangen door eetbaar groen. De buurtspeeltuin met eetbaar groen heeft ook een bijdrage gevraagd en gekregen uit het FoodFloor fonds. Wil je op de hoogte blijven van dit initiatief? Meld je dan aan op de  Facebookpagina Buurtspeeltuin met eetbaar groen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X