7 nov kraanwaterdag met YouTuber Dylan Haegens

slogan

Basisscholen kunnen meedoen met Kraanwaterdag met de populaire YouTuber Dylan Haegens. Scholen die zich aanmelden kunnen met een Dylan Haegens quiz en video aandacht besteden aan de  gezondheidsvoordelen van het drinken van water op school. Ook is het mogelijk om op school gratis gastlessen en online lessen over kraanwater op school aan te vragen.

Wereldwijd onderzoek toont aan dat kraanwater drinken ontzettend gezond is: het is goed voor je hart, brein, stofwisseling, alertheid en het voorkomt hoofdpijn. Schoolkinderen kunnen zich bovendien beter concentreren door het drinken van voldoende kraanwater. Daarom hebben al vele honderden scholen het een gewoonte gemaakt om op één vaste dag in de week alleen kraanwater te drinken op school.

De kraanwaterdag en de (online) gastlessen zijn voor de bovenbouw, worden georganiseerd door drinkwaterbedrijf Vitens en scholen kunnen gratis meedoen. Vitens levert kraanwater aan meerdere provincies waaronder heel Gelderland. Op de website kraanwatergraag.nl is alle informatie over de programma’s te vinden.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X