Verslag FoodFloor Circus van de Smaak

FoodFloor Circus van de Smaak ging over eten van de wilde Veluwe, op 27 oktober tijdens het Storrig festival.  Je kon alles horen over dieren en vlees van de wilde Veluwe van Stadsvarkens, Sayaguesa koeien, het Veluws Heideschaap en kaas van Brandrood koeien. Over eten uit je eigen omgeving spraken Toekomstboeren, Herenboeren Ede en Wildplukken Ede. De bijenvereniging sprak over het belang van natuurbehoud, Astrant en Jongleren Eten spraken over jeugd(activiteiten) en gezond eten. Bekijk hieronder de foto’s. Om op de hoogte te blijven van FoodFloor activiteiten en overig Food nieuws uit Ede meld je aan op Facebook @WatFoodvoorEdedoet|Twitter @EetbaarEde | Linkedin @FoodFloor Ede

Foto’s door onder andere Carlo van Rijswijk (ccvanrijswijk@gmail.com)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s