Open boerderijdag Melktap Groene Grens 20 oktober

melktap

Weten waar de melk vandaan komt? Melktap Groene Grens doet op 20 oktober mee met de Lidl Boerderijdag en opent de deuren voor een groot publiek. Carola en Jan van Ruiswijk verwelkomen iedereen op zaterdag 20 oktober van 11.00 tot 15.00 uur.  Iedereen is van harte welkom om te komen kijken, luisteren, leren, proeven, vragen stellen, genieten, enz. op het melkveebedrijf. Zuiderkade 24a in Ede is het adres. Deze dag is gratis en ook voor minder valide mensen goed toegankelijk. Weet je van harte welkom! #ede #food #streekproducten #lokaalvoedsel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s