Workshop ‘de zelfvoorzienende stad’ bij Circus van de Smaak 27 oktober

hw tent 2_4

Met de workshop ‘de zelfvoorzienende stad’ start op 27 oktober het ‘Veluws Circus van de Smaak’. Deze workshop gaat over het bevorderen van de productie van lokaal en duurzaam voedsel binnen de gemeente Ede.  In de workshop worden initiatieven verkend die daaraan bijdragen.

Hierover wordt gesproken met onder andere Leon Meijer (wethouder Food, gemeente Ede), Sandra van Kampen (auteur van het boek Voer! over voedseltransitie), Marit Rietveld (gemeente Ede, projectleider stadslandbouw en verkorte voedselketen), Susan Drion (Waardenscheppers) en Vereniging Toekomstboeren (initiatiefnemers ontwerp ‘neoruralisatie’).

De workshop is georganiseerd door Toekomstboeren, Team Food gemeente Ede, Eetbaar Ede, Herenboeren Ede en Voedsel Anders.

De workshop vindt plaats op zaterdag 27 oktober van 11:30 – 13.30 in de circustent van ‘Circus van de Smaak’ op het Störrig festival, toegang is gratis. Locatie: Stormbaan van de voormalige Mauritskazerne (naast Akoesticum), kazerneterreinen bij station  Ede-Wageningen. #ede #food #stadslandbouw #storrig

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X