16 oktober Wereldvoedseldag, activiteiten in Ede

World Food Day Young Summits Op Wereldvoedseldag, 16 oktober, wordt aandacht gevraagd voor een eerlijke verdeling van voedsel wereldwijd. 821 miljoen mensen gaan met honger naar bed, terwijl er twee keer zo veel mensen zijn met overgewicht en obesitas. Kijk morgen live mee met het gesprek dat Afrikaanse en Edese jongeren hierover hebben in het World Food Center en Smaakpark op: https://www.facebook.com/I4NATUREWORLD, 16 oktober, 10.00 – 14.00.

Of meld je aan bij de lunch die Rabobank en Ede aan de Kook organiseren over voedselverspilling. De lunch is onderdeel van de Rabo Food Maand en vindt plaats van 12.00 tot 14.00 uur. Locatie: Ede aan de KOOK, Nieuwe Stationsstraat 8 in Ede. Iedereen is welkom. Aanmelden is mogelijk via communicatie.vr@rabobank.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s