Voeding en bewegen bij reuma, informatiebijeenkomst 16 oktober

Op dinsdagavond 16 oktober organiseren Ziekenhuis Gelderse Vallei en Reumapatiëntenvereniging Zuid-Veluwe een voorlichtingsavond over de invloed van voeding en bewegen op reuma. Wat kunt u zelf doen om reumaklachten te verminderen?

Tijdens de voorlichtingsavond vertelt reumatoloog dr. Jan Stolk, van Ziekenhuis Gelderse Vallei, over de invloed van voeding op reuma. Fysiotherapeut Hans Bloo, van Paramedisch Instituut Rembrandt, licht toe welk effect bewegen heeft op reuma. Ervaringsdeskundige Nienke Nijhof deelt haar ervaringen, en geeft aan wat ReumaNederland en ReumaUitgedaagd! voor reumapatiënten kunnen betekenen.

Aanmelden kan via: http://www.reumazuidveluwe.eu/events/voorlichting-voeding-en-bewegen-bij-reuma/. Hier vindt u ook het uitgebreide programma van de avond.

De avond is op dinsdag 16 oktober 2018, van 19.30 uur – 21.30 uur in het auditorium (bestemming 181) van Ziekenhuis Gelderse Vallei op de Willy Brandtlaan 10 in Ede. Inloop vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis.

Zie voor meer informatie:

https://www.geldersevallei.nl/over-zgv/nieuws-en-agenda/nieuws/voorlichtingsavond-voeding-en-bewegen-bij-reuma/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s