Wereldvoedseldag 16 oktober, lunch over voedselverspilling door Rabobank en Ede aan de Kook

csm_Foto_02_lange_tafel_4915d59eaf

Een lunchbijeenkomst over voedselverspilling, dat verzorgen Rabobank Vallei en Rijn en Ede aan de KOOK op Wereldvoedseldag, dinsdag 16 oktober. Daarmee wil de bank kennis delen over Food, om voedselverspilling tegen te gaan.

De lunch is onderdeel van de Rabo Food Maand en vindt plaats van 12.00 tot 14.00 uur. Locatie: Ede aan de KOOK, Nieuwe Stationsstraat 8 in Ede. Iedereen is welkom. Aanmelden is mogelijk via

“Op Wereldvoedseldag maken we graag een directe koppeling met het thema voedselverspilling”, zo vertellen de initiatiefnemers. “In Nederland gooien we jaarlijks ruim 2 miljard kilo eten weg. Zonde toch? Om te laten zien dat het ook anders kan stelt Ede aan de KOOK een lunch samen met lekkere restjes. Het wordt een informatieve, gezonde en smakelijke bijeenkomst!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s