3 en 4 oktober kinder kookworkshops bij week van de opvoeding

3 oktober kookworkshops voor kinderen groep 7/8, georganiseerd door Malkander. In Otterlo, Stadspoort Ede en Wekerom kunnen kinderen van groep 7/8 onder begeleiding van een echte kok een (tapas)maaltijd koken en serveren aan hun eigen gasten! Op 4 oktober in Bennekom. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van streekproducten. Opgeven kan nog tot maandag 1 oktober. Deze kookworkshops worden georganiseerd in het kader van de week van de opvoeding van het Centrum voor jeugd en gezin. Voor aanmeldgegevens en meer informatie zie https://www.cjgede.nl/is/nieuws/41934/week-van-de-opvoeding-1-t-m-7-oktober-2018

WeekvandeOpvoeding2018online

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s