1 oktober theater over (op)voeding

Interactieve theatershow over (op)voeding, komende maandagavond in Akoesticum. Acteurs  beelden herkenbare situaties uit rondom ontbijten, snoepen en gamen. Publiek en gespreksleider zoeken samen naar nieuwe inzichten en oplossingen.  Kortom, samen op zoek naar een manier om het gezond en gezellig te houden aan tafel en in de opvoeding. Kom op tijd, want vol is vol! Maandagavond 1 oktober om 19.45 uur bij Akoesticum in Ede.

Georganiseerd door: het DNL Theatercollectief
Voor wie: Ouders/opvoeders
Toegang: gratis.

De theatershow ‘Voor je het weet zijn ze groot’ is de aftrap van de week van de opvoeding van 1 t/m 7 oktober, georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin. In deze week zijn diverse activiteiten, zie: https://www.cjgede.nl/is/nieuws/41934/week-van-de-opvoeding-1-t-m-7-oktober-2018

WeekvandeOpvoeding2018online

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s