Open dag wijngaard Zuid-Veluwe (geluidswal A12)

wijn pathe

Dat is ook leuk, kennismaken met de wijn van de Veluwe, die afkomstig is van de wijngaard op de geluidswal naast Pathé Ede. Dat kan op de open dagen op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober. #WijngaardZuid-Veluwe #wijnuitede

Tijdens de open dagen kunnen geïnteresseerden tussen 14:00 en 18:00 langskomen om te zien hoe de druiven verzorgd worden, te horen hoe hier de lekkerste Nederlandse wijn gemaakt wordt en natuurlijk te proeven hoe deze bijzondere wijn smaakt. De wijngaardenier die op ambachtelijke wijze alle druivenranken ‘grootbrengt’, geeft deze dagen persoonlijke rondleidingen.

https://www.facebook.com/events/626387301088532/?active_tab=about

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s