Miss Beanie, foodie en foodblogger uit Ede

missbeanie profiel
Miss Beanie, foodie en foodblogger uit Ede, schrijft heerlijke recepten met groenten en fruit uit haar eigen tuin. De komende tijd gaat Wat Food voor Ede doet recepten van haar delen. Hieronder stelt Jessica zich voor #missbeanie #gezondenlekkereten #ede
Mijn naam is Jessica Koomen, bouwjaar 1974 en getrouwd met Collin Leijenaar. Ik ben zangeres, een enthousiaste foodie en fan van duurzaam leven. Zes jaar geleden ben ik na een zoektocht van ongeveer 20 jaar in het complementaire circuit terecht gekomen omdat ik behoorlijke gewrichtsklachten had die alleen maar bleven toenemen. De therapeut die me behandelde ging niet uit van medicijnen, wat ik tot dan gewend was, maar van voeding. Ik kreeg een protocol mee en toen ik dat ben gaan volgen was ik na drie weken van mijn gewrichtsklachten af! Ook namen andere klachten af of verdwenen zelfs! 
Ik was zo enthousiast over mijn herstel dat ik regelmatig iets deelde op Facebook. Omdat ik daar veel vragen over kreeg besloot ik te starten met een blog onder alter ego Miss Beanie.
De combinatie van duurzaam leven en gezond leven is voor mij heel logisch. Door pure voeding heb ik mijn gezondheid teruggekregen. En ik ontdekte dat gezonde voeding gebaat is bij een duurzame aanpak. En die aanpak heeft ook weer een positief effect op dierenwelzijn, vermindering van schadelijke stoffen en overbodig afval.
Ik ben blogger bij het online platform van het Seasons Magazine; Oogstkoken. Ook blog ik ook voor het merk Vitiv. Ik hou ervan om recepten te ontwikkelen die smaakvol zijn, vegan, makkelijk en betaalbaar. Daarnaast ben ik met ingang van deze maand (september 2018) ambassadeur van Gelukkig Winkelen Ede. Deze organisatie zet zich in voor duurzaamheid, events, food en maatschappelijke meerwaarde.
Op mijn website www.missbeanie.nl vind je allerlei leuke receptjes en blogs over voeding, gezondheid en duurzaam leven! Je kunt me ook op Instagram en Facebook vinden als missbeanie.nl
Ik hoop je hier bij ‘Wat food voor Ede doet’ of elders te treffen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X