Edenaren enthousiast over komst World Food Center

Edenaren enthousiast over komst World Food Center

wfc stadsgesrpek

De Gelderlander was er bij, tijdens het stadgesprek over het WFC op 18 september. Arno Winkel schreef een verslag.

EDE – Het duurt nog wel een paar jaar voor de schop de grond in gaat, maar Ede kon dinsdagavond wel vast proeven van de komst van het World Food Center. De reacties waren veelal positief.

Het World Food Center (WFC) gaat er komen. Daar gaat wethouder Leon Meijer wel van uit, zei hij gisteravond tijdens een informatiebijeenkomst in de Mauritskazerne. Een kleine honderd nieuwsgierigen meldden zich daar om te horen wat er nu precies staat te gebeuren op de kazerneterreinen en hoe het staat met de plannenmakerij. ,,We hebben als coalitie afgesproken dat deze periode de kogel door de kerk gaat’’, aldus Meijer. ,,En wat mij betreft betekent dat dat het doorgaat.’’ Hij is optimistisch over de financiering en verwacht dat de eerste bouwwerkzaamheden in 2021 beginnen.

Lees verder op de Gelderlander:

https://www.gelderlander.nl/ede/edenaren-enthousiast-over-komst-world-food-center-naar-kazerneterreinen~a8df6d30/