Hoe ziet het World Food Center er straks uit?

csm_20180629_World_Food_Center_92f14d616d

Hoe gaat het World Food Center in Ede er straks uitzien? En wat gaat er gebeuren op het terrein daaromheen? Gemeente Ede organiseert op dinsdagavond 18 september een stadsgesprek over de ontwikkeling van het World Food Center. Ben je als inwoner of ondernemer benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren en wat de plannen zijn? Met bijvoorbeeld de buitenruimte, verkeer en het Experience Center? Dan is dit een interessante bijeenkomst. Aanmelden kan via https://www.ede.nl/in-de-gemeente-ede/ede-in-ontwikkeling/world-food-center/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s