Lekker recept met lokale producten

Restaurant Planken Wambuis maakte een heerlijk streekgerecht met kalfsvlees van Eco Fields uit Wekerom, een filmpje van Gelderse streken.

Chef-kok Manfred Majoor van restaurant Planken Wambuis werkt het liefst met producten uit de streek. Producten met een verhaal. Zo zie je hoe hij in zijn keuken een mooi gerecht aan het bereiden is met een mals stuk biologisch kalfsvlees. Om meer te weten te komen over waar het vlees vandaan komt reist hij af naar Eco Fields.

Daar vertelt eigenaar Bart Boon over de duurzame manier van werken en maken ze een wandeling door het bedrijf.

Wil je graag zelf aan de slag met dit lekkere recept? Trek dan je keukenschort aan voor dit mooie recept met kalfsvlees van Eco Fields. Het recept van Planken Wambuis kun je hier downloaden, Gerecht-smaakvideo-Veluwe recept, of op de website van Gelderse streken.

Laat je liever voor je koken? Reserveer dan een tafel bij restaurant Planken Wambuis. Eet smakelijk!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X