Gratis schoolfruit op de basisschool?

csm_RFV1709-09_fotos_headlines9-2_04214c220b

Basisscholen kunnen zich in september 2018 weer inschrijven voor EU-schoolfruit. 20 weken, voor 3 dagen per week, gratis groente en fruit voor alle leerlingen! Zo leert je kind op school gezond eten! Als ouder kun je je school informeren over dit programma en vragen of ze mee willen doen.

Inschrijven EU-Schoolfruit 2018-2019

Volgend schooljaar start de 10e editie van het EU-Schoolfruitprogramma. Vanaf 3 september t/m 14 september 2018 kunnen alle basisscholen en speciaal basisonderwijs zich inschrijven voor schooljaar 2018-2019. Er kunnen in totaal circa 2.800 scholen deelnemen. Als er meer scholen inschrijven wordt er geloot. De fruit- en groenteleveringen starten in de week van 12 november 2018 en lopen t/m de week van 19 april 2019. Kijk voor meer info en de voorwaarden op www.euschoolfruit.nl.

Het Steunpunt Smaaklessen & EU-Schoolfruit, Wageningen University & Research, is verantwoordelijk voor de inschrijving, communicatie en educatie rondom het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma. Wageningen University & Research zet zich via meerdere projecten in om het eten van groente en fruit op school tot een gewoonte te maken.

Lees meer over dit project op de site van Regio Food Valley:

https://www.regiofoodvalley.nl/regio/nieuws/article/artikel/groente-en-fruit-op-basisscholen/

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X