Zin in een zomerse food-fietstocht?

Zin in een zomerse food-fietstocht?

Zin in een leuke zomerse food-fietstocht? Op de site van Food & Veluwe staan recepten van Christian Weij langs diverse lekkere streekproducten. Bijvoorbeeld pasta met Shii-take en Remeker kaas.

Dit pastagerecht voert je langs de westkant van Lunteren en het noordwesten van Ede. Een mooi agrarisch gebied waar veel lekkere producten worden gemaakt. Je boodschappen voor dit gerecht haal je bij boerderij De Groote Voort waar Remeker kaas wordt gemaakt, slagerij Visser en zorgboerderij Makandra die op het mooie landgoed Kernhem ligt. Op Kernhem moet je echt even de tijd nemen voor een lekkere wandeling en kun je gelijk het zevenblad plukken wat je voor dit recept nodig hebt.

Recept en routekaart downloaden van www.foodenveluwe.nl