Open moestuinroute Groei en Bloei Ede

2018_beschrijving_moestuinroute-beknopt

16 juni organiseert Groei & Bloei Ede een OPEN MOESTUINROUTE. Groei & Bloei Ede organiseert een moestuin (fiets)route langs heel diverse moestuinen: van grote of kleine volkstuin tot verschillende buurttuinen. Er staan op diverse locaties vrijwilligers klaar om iets te vertellen over moestuinieren, ook in uw eigen tuin thuis.
zaterdag 16 juni 2018 van 10.00 tot 15.00 uur
De route die langs 12 adressen voert is verkrijgbaar bij:

• IN GOEDE AARDE aan de Doesburgermolenweg 8
• TUINCENTRUM VAN DE LAGEMAAT aan de Schaapsweg 80
• VOLKSTUINCOMPLEX DE BREUKERKAMP
aan de Doornboshoeve in Bennekom
• …of hij is te downloaden op de website van Groei & Bloei afdeling Ede.
Daar vindt u ook meer informatie. WWW.EDE.GROEI.NL

Ook op 16 juni is operatie Steenbreek in samenwerking met Groei & Bloei:

Vind je het leuk om groente uit eigen tuin te eten? Kom dan zaterdag 16 juni tussen 10.00 en 16.00 uur naar tuincentrum van de Lagemaat (Schaapsweg 80 in Ede). Operatie Steenbreek en Groei & Bloei geven je daar informatie over de groene, eetbare tuin en het kweken van groenten. Meer informatie over het vergroenen van tuinen op www.operatiesteenbreek.nl.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X