28 juni FoodFloor ‘Eten Delen Ede’

FF 180206 smal 2

Wil je weten wat er in Ede allemaal gebeurt rondom het delen van eten? Kom dan naar de jubileum FoodFloor ‘Eten Delen Ede’. Omdat we een jubileum vieren, de 10e FoodFloor alweer, maken we er een feestelijke editie van. We praten over Eten Delen maar we doen het zelf ook! Iedereen neemt wat lekkers mee en ondertussen zijn er natuurlijk weer leuke pitches over food-projecten in Ede. De tiende FoodFloor vindt plaats op  28 juni om 20.00 uur in Cultura-Ede.

Bij deze tiende FoodFloor laten we zien wat er in Ede allemaal gebeurt rondom het delen van eten. Van wijktafels tot websites en van integreren tot hulpverlening. Misschien krijg je hierdoor zelf wel een leuk idee om iets te doen of je ergens bij aan te sluiten! Er zijn weer veel leuke initiatieven op het gebied van eten te ontdekken. Pitches deze keer bijvoorbeeld over het onderzoek ‘hulpverlening in Food’, het vegan pop-up restaurant,  open wijktafels in Ede, kunstfestival Groen Geluk van Cultura, een nieuw plan voor eetbaar groen in Ede en De-delicious (Catering, Kinderfeestjes, Kookworkshops, Ontbijtservice of Taart op afspraak).

Op deze tiende FoodFloor geven we een overzicht van leuke initiatieven die op de FoodFloor gepitched zijn en hoe het er nu mee gaat. Van de Smaak van Van Gogh tot de Stadvarkens en van een melktap voor verse melk tot een Minor Food op de CHE. Je krijgt zo een mooi overzicht van wat er in Ede allemaal gebeurt.

Omdat het de tiende FoodFloor is, geven we ook een overzicht van leuke initiatieven die op de FoodFloor gepitched zijn en hoe het er nu mee gaat. Van de Stadvarkens tot melktap de Groene Grens en van de Fransiscusschool tot Healing Gardens. Je krijgt zo een mooi overzicht van wat er in Ede allemaal is ontstaan de afgelopen jaren op het gebied van Food, een heleboel!

De 10e FoodFloor vindt plaats op donderdagavond 28 juni om 20.00 in het Atrium van Cultura.

Wil je ook pitchen? Neem dan contact op met Henk van Paassen via henk@dorpenlandadvies.nl.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X