Kan Eten Delen Ede uw organisatie helpen?

Bij Eten Delen Ede vind je mensen die eten delen met hun buurtgenoten. Speciaal ontwikkeld voor Edenaren in samenwerking met thuisafgehaald.nl. Er kan ook worden gekookt voor kwetsbare mensen, zoals ouderen of zieke buurtgenoten.  Eten Delen Ede kan mogelijk bijdragen aan de doelstellingen van uw organisatie in het sociale domein. Meer weten? Bekijk dan onderstaande video over Eten Delen Ede! Of bekijk de site http://www.etendelenede.nl. Eten Delen Ede is een project van Smaakstad Ede. Studenten Max en Johannes van de CHE doen momenteel een onderzoeksstage naar de bijdrage die Eten Delen Ede kan hebben binnen het sociale domein in Ede. Het filmpje is door hen gemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s