Eerste Herenboeren Ede proosten met Wethouder Leon Meijer

De eerste 24 Edese Herenboeren hebben de intentie verklaring getekend waarmee ze zich verplichten deel te gaan nemen aan de Herenboerderij in Ede. Ze hebben gisteren getekend in aanwezigheid van Wethouder Food Leon Meijer. Herenboeren Ede is een burgerinitiatief en wil met een groep van 200 huishoudens in Ede een cooperatieve boerderij starten. Om gezamenlijk en in eigen beheer gezond en duurzaam voedsel te produceren in Ede. Het werk wordt uitgevoerd door een professionele boer. Er kunnen nog huishoudens meedoen. Voor meer informatie: info@herenboerenede.nl of http://www.herenboerenede.nl. Stichting Smaakstad Ede steunt dit initiatief.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s