Informatie bijeenkomst Healing Gardens 1 december 2017

In september sprak Smaakstad Ede met Healing Gardens en het Toon Hermans Huis over de plannen om in Ede een Healing Garden te beginnen, een onderzoek naar het positieve effect van tuinieren op het herstelproces bij (ex)kankerpatienten. Stichting Smaakstad ondersteunt dit project van harte.

In het Toon Hermans Huis Ede vindt op vrijdag 1 december aanstaande een informatieavond plaats. Het programma ziet er als volgt uit:

19.30 uur:
Welkom door Eijo Balk –  bestuurslid Toon Hermans Huis Ede

19.35 – 20.30 uur:
Voeding tijdens en na behandeling tegen kanker – Prof Dr Ellen Kampman

20.30 – 20.45 uur:
Het Healing Gardens project: opzet, uitvoer, ervaringen – Dr Nicole de Roos

20.45 – 21.30 uur:
Discussie: plannen voor Healing Gardens in Ede

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met Wageningen University & Research, de Vereniging van Amateurtuinders Ede, Tuinenpark De Koekelt, en het Toon Hermans Huis Ede en is bedoeld voor iedereen die geraakt is door kanker en meer informatie wenst over voeding tijdens en na de behandeling van kanker en het project Healing Gardens. Meer informatie vindt u op: www.healinggardenswur.nl. U kunt zich aanmelden voor deze avond via: info@toonhermanshuisede.nl.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X