Initiatiefgroep Voedselbossen Ede gestart

De Initiatiefgroep Voedselbossen Ede heeft als doel voedselbossen en eetbare natuur te stimuleren in de (stedelijke) omgeving van Ede. De initiatiefgroep is gelanceerd op 21 oktober en werkt momenteel aan drie projecten: eetbare groenstrook de Koekelt, Voedselbos Kernhem, op ’t Leukerhout. Zie https://voedselbossenede.wordpress.com/. Op de FoodFloor van 13 juni 2017 (thema: de verbindende kant van Food) pitchte Maria van Maanen van initiatief groep Voedselbossen Ede over haar plannen voor een voedselbos in Ede, samen met Malika Cieremans.

Stadslandbouwavond 29 november

Op woensdagavond 29 november 2017 vertelt de initiatiefgroep meer over hun plannen en projecten op de stadslandbouwavond van Eetbaar Ede. Deze avond gaat over voedselbossen, eetbaar groen en ecologisch tuinieren. Ook Wouter van Eck van het eerste Nederlandse Voedselbos, Foodforest Ketelbroek, is een van de sprekers. Hij zal vertellen over de mogelijkheden van voedselbossen. Meer informatie over de avond op http://www.eetbaarede.nl.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s