FoodFloor 4 oktober over korte keten en lokale producten

Merkt u ook dat lokale producten en ‘eten uit de regio’ steeds populairder worden? En vraagt u zich af wat dit voor uw bedrijf betekent? Of voor u als consument? Dan is FoodFloor netwerkbijeenkomst op 4 oktober iets voor u. FoodFloor staat deze keer in het teken van korte voedselketens en streekproducten uit de regio FoodValley.

Kansen in onze regio
De markt verandert. Consumenten hebben steeds meer interesse in ‘eten uit de regio’. We zien dat consumenten bijvoorbeeld lid worden van een lokale coöperatie of vlees en groente halen op een boerderij. Er ontstaan nieuwe wegen van land naar klant. Wat betekent dat voor de lokale producent, groothandelaar, zorginstelling, bezorgdienst of restaurant? En voor de consument? Wat gebeurt er al in de regio Ede om de keten van land naar klant te verbeteren en waar liggen nog kansen?

Deelname, pitchen en proeven
Bent u een producent van streekproducten of een mogelijke afnemer (groothandels, horeca, zorginstellingen en (bedrijfs)kantines? Wilt u in contact komen met mogelijk interessante partners op de netwerkborrel? Of bent u als consument geinteresseerd in nieuwe ontwikkelingen? Wilt u weten welke goede producten de regio FoodValley te bieden heeft? Kom dan naar de FoodFloor op woensdagavond 4 oktober 2017 om 20.00 uur in Cultura, Molenstraat 45 in Ede. Kunt u ons laten weten of u aanwezig bent op de bijeenkomst? Meld u aan via info@ede.nl onder vermelding van FoodFloor. Het is ook mogelijk om zelf een korte presentatie van 3 minuten te geven. Heeft u hier interesse in, neem dan graag voor 20 september contact op met de FoodFloor via henk@dorpenlandadvies.nl. Meer informatie en het programma vindt u op www.eetbaarede.nl/foodfloor. Tijdens deze FoodFloor ontbreken de lokale producten natuurlijk niet en kunt u proeven wat de regio Ede zoal te bieden heeft!

Graag zien we u dan!

A4-flyer - jpg 600 Uitnodiging FoodFloor Korte Keten op 4 oktober

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X