FoodValley Film Festival in Ede

FoodValley Film Festival in Ede

Cultura opent het nieuwe theaterseizoen met het eerste FoodValley Film Festival.

Ede kiest voor Food en is onderdeel van de regio FoodValley. Food is een veelzijdig, leerzaam en inspirerend thema ook op het gebied van kunst & cultuur. Dit inspireerde Cultura om in het laatste weekend van september het FoodValley Film Festival te organiseren en er een jaarlijks filmfestival van te maken.

Het FoodValley Film Festival is een filmfestival waarin foodfilms de hoofdrol spelen in combinatie met een spreker, workshop of bijvoorbeeld een proeverij. Voor deze editie worden er in één weekend zeven films geprogrammeerd. Van een inhoudelijke documentaire , feelgood movie tot aan een kinderfilm. Bij Cultura of op een bijzondere foodlocatie. Naast het vertonen van de films is er bij iedere film een aanvullend programma met verdieping, inhoud en entertainment.
Op de site kunt u het volledige programma vinden, informatie over de films en over de sprekers. www.foodvalleyfilmfestival.nl