13 juni FoodFloor over sociale kant van eten

Op dinsdagavond 13 juni organiseert FoodFloor een informatieve en gezellige avond over hoe eten mensen samen kan brengen: door bijvoorbeeld samen gewassen te telen, samen te oogsten, samen te koken of natuurlijk door samen te eten.

Verschillende food-initiatieven uit Ede laten zien hoe zij mensen samenbrengen rondom koken, eten en samen voedsel verbouwen. Ze vertellen daarover aan het publiek in een korte presentatie (pitch). Je kunt zelf ook een idee presenteren of je kunt om hulp vragen voor je plan. Goede nieuwe initiatieven kunnen ook een financiële bijdrage krijgen uit het FoodFloor Fonds. Kom vooral even kijken en luisteren als je interesse hebt in Food. Misschien raak je zelf wel geïnspireerd tot iets nieuws of kan je anderen inspireren!

Met pitches van in ieder geval: Mijn tuin jouw tuin, Buurtmoestuin Ganzeweide, Eten Delen Ede, Heerenboeren en Foodfilmfestival Cultura.

Tijdens de informatiemarkt na afloop is er ruim de tijd om na te praten en mensen te leren kennen. De FoodFloor vindt plaats op dinsdagavond 13 juni om 20.00 uur, in Cultura. De toegang is gratis, de koffie en thee ook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s