Oproep deelnemers FoodFloor

 

Op dinsdagavond 13 juni vindt de zevende FoodFloor plaats in Cultura. Het thema deze keer is de verbindende kant van Food. We willen aandacht besteden aan hoe eten mensen samen kan brengen: door bijvoorbeeld samen gewassen te telen, samen te oogsten, samen te koken of natuurlijk door samen te eten.

En we willen ingaan op de vraag: is gezond, goedkoop en duurzaam voedsel voor iedereen in Ede bereikbaar? Ook voor mensen met een klein budget? En hoe kunnen streekproducten en stadslandbouw hieraan bijdragen?

Heb je hierover ideeën? Wil je hierover mensen spreken? Ben je bezig met een leuk project, of heb je juist een nieuw idee? Presenteer je plan dan via een pitch van 3 minuten op de FoodFloor. De FoodFloor is een platform waarop actieve Edenaren op het gebied van Food elkaar kunnen ontmoeten, een idee kunnen lanceren of om hulp kunnen vragen. Ook kun je een financiële bijdrage vragen voor de opstart van je initiatief. Meer informatie of aanmelden voor de FoodFloor kan via email h.van.paassen@hetnet.nl. De volgende FoodFloor  vindt plaats op dinsdagavond 13 juni om 20 uur in Cultura.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s