29 maart stadslandbouw avond in de Heidebrouwerij

Op 29 maart is de voorjaarsbijeenkomst Stadslandbouw Ede 2017. De avond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45) en vindt plaats in de Heidebrouwerij, Nieuwe Kazernelaan 2 (gebouw 3) te Ede.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor de medewerkers van stadslandbouwinitiatieven in Ede én voor mensen die een buurtmoestuin zouden willen opstarten of daar meer informatie over willen. Het doel van deze Voorjaarsbijeenkomst is kennisuitwisseling bij de start van het nieuwe teeltseizoen van buurtmoestuinen en volkstuinen in Ede, inclusief de mogelijkheden van biologisch tuinieren.

De avond begint met een voorbeeld stadslandbouw project ter inspiratie. Marit Rietveld van de gemeente Ede is aanwezig om in te gaan op de mogelijkheid voor het starten van een stadslandbouwproject in Ede. Ook zullen mensen aanwezig zijn met uitgebreide teeltkennis voor meer praktische vragen waar u tijdens het groeiseizoen tegenaan kan lopen, zoals ziektes e.d. De bijeenkomst geeft veel ruimte voor eigen inbreng, het uitwisselen van ervaring en kennis krijgt een belangrijke plaats.

Iedereen die bezig is of wil zijn met stadslandbouw in de gemeente Ede is welkom!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X