FoodFloor donderdag 2 februari 2017 over voeding en gezondheid.

FoodFloor donderdag 2 februari 2017 over voeding en gezondheid.

De volgende FoodFloor is op donderdag 2 februari 2017, om 20.00 uur in Cultura.
Schrijf de datum van deze FoodFloor alvast in je agenda!

Na de decembermaand vol lekker eten, beginnen we het jaar natuurlijk met goede voornemens. Het eerste thema van 2017 is: Voeding en Gezondheid! Met aandacht voor  onderzoek naar gezonde voeding, beleid, praktijk en meer informatie over de situatie in de Gemeente Ede. Wat gebeurt er bijvoorbeeld bij verschillende (jeugd) organisaties in Ede op het gebied van voeding en gezondheid en hoe is het gesteld met de inwoners van Ede? U hoort er meer over op donderdag 2 februari in een vernieuwde opzet van de FoodFloor!

U komt toch ook? U bent van harte welkom!