Deel jouw Food activiteit tijdens de 2e FoodFloor avond in Ede

Deel jouw Food activiteit tijdens de 2e FoodFloor avond in Ede

FoodFloor Ede krijgt een smakelijk vervolg

De eerste FoodFloor Ede van juni jl. is niet ongemerkt voorbij gegaan en krijgt een vervolg op 8 oktober. Geïnteresseerden kunnen nu alvast spreektijd reserveren voor hun (regionale) food activiteit.

Pitch aanmelden

Op donderdag 8 oktober vanaf 20.00 uur staat de tweede FoodFloor op het programma, eveneens in Cultura. FoodFloor is interessant voor iedereen die in de regio Ede werkt met voeding als professional, vrijwilliger of liefhebber. Wie iets wil delen met betrekking tot Food kan zich verzekeren van spreektijd (pitch van 3 minuten) door nu alvast een mailtje te sturen naar info.ede@groenhorst.nl of via de FoodFloor groep op LinkedIn. Het advies is om dit tijdig te doen; voor de eerste FoodFloor waren meer pitches aangemeld dan er in het programma pasten.

Ontmoetingsplek

De Stichting Smaakstad Ede en “Eetbaar Ede” zijn het brein achter FoodFloor. Sinds dit voorjaar organiseren zij ieder seizoen een avond in Cultura voor iedereen die interesse heeft in Food en alles wat daarmee te maken heeft. De FoodFloor avonden zijn een ontmoetingsplek om interesses te delen, activiteiten af te stemmen en elkaar enthousiast te maken voor nieuwe initiatieven.

Ede Foodcity

De gemeente Ede stelt middelen beschikbaar ter ondersteuning van enkele FoodFloor initiatieven. Naast deze ondersteuning is gebleken dat het delen van een plan of initiatief op FoodFloor tot verrassende samenwerking kan leiden. Samen maken we meer mogelijk in Ede Foodcity.

Volop plannen

Op de eerste FoodFloor bijeenkomst van 10 juni kwamen ongeveer vijftig belangstellenden af. Tijdens de pitches passeerden veel plannen de revue, zoals een volkstuin voor elk kind in de gemeente, varkens houden in de woonwijk, insecten als goed alternatief voor vlees, samen koken en zo beter Nederlands te leren. Vanuit verschillende invalshoeken kwamen meerdere thema’s aan de orde. FoodFloor is daarmee een goede plek om op de hoogte te blijven van wat er op Food gebied speelt in de gemeente Ede