In gesprek bij het Sociaal Pension

In gesprek bij het Sociaal Pension

Voor de eerste keer een Publieksdag Stadslandbouw in Ede. Het was nog een beetje wennen en er bleek op 6 juni wel heel veel te doen in Ede.
De opkomst tijdens de publieksdag had dan ook wel wat beter gekund, maar de stemming was prima en het heeft op de verschillende locaties tot mooie en informatieve gesprekken geleid. Bijvoorbeeld tussen Ella Vlaardingbroek (initiatiefneemster van de tuin bij het Sociaal Pension) en de eigenaren van Zorgboerderij Eck-stra in Lunteren, zoals op beeld vastgelegd in bijgaande foto.

SociaalPensionIn gesprek

Volgend jaar weer? Wat ons betreft zeker. Of zoals de gemeente in haar nieuwe folder ‘Een eigen stadstuin?’ aangeeft. Stadslandbouw is een belangrijk onderwerp in de gemeente Ede en past uitstekend bij de ontwikkelingen binnen het thema food. Stadslandbouw verbindt het platteland met de stad, brengt bewoners bij elkaar en stimuleert gezond eten bij onze inwoners.